ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

O «Μπένη» αποκάλυψε τους οκτώ για το σχέδιο δολοφονίας Μαυρομιχάλη – Θα τον εκτελούσαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας

O «Μπένη» αποκάλυψε τους οκτώ για το σχέδιο δολοφονίας Μαυρομιχάλη – Θα τον εκτελούσαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας

Στην εκτέλεση τριών ενταλμάτων σύλληψης προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) αναφορικά με την κάθοδο των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2016 με σκοπό την εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο ισοβίτης Μάριος Χριστοδούλου «Μπένη» τήρησε την υπόσχεση του να συνεργαστεί με την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την υπόθεση με τους Σέρβους εκτελεστές - Ένας Κύπριος ανάμεσά τους​

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος σε κατάθεση του έδωσε στοιχεία που βοήθησαν την Αστυνομία να εκδώσει οκτώ εντάλματα σύλληψης και να προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις.

Πρόκειται για έναν Τουρκοκύπριο έναν Μαρωνίτη και έναν Σέρβο την ώρα που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο στις κατεχόμενες περιοχές και τέσσερις Σέρβοι που ανήκουν σε συμμορία εκτέλεσης συμβολαίων θανάτου.

Στόχος της σχεδιαζόμενης τότε εξόντωσης με την κάθοδο των Σέρβων εκτελεστών ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης (Αλεξούι) τον οποίο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» θα δολοφονούσαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας.

Το συμβόλαιο διέρρευσε με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να φύγουν από τα κατεχόμενα. Λίγους μήνες μετά ήρθε η δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top