ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Οπλοστάσιο το σπίτι του 42χρονου – Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αλλάξει συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Οπλοστάσιο το σπίτι του 42χρονου – Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αλλάξει συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες

Προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης απόπειρας φόνου στην Τριμίκλινη, από τον 42χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό λεωφορείου, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/06.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τον 42χρονο κατήγγειλε στην Αστυνομία ο πατέρας του, ότι δηλαδή ο γιος του ήταν εκτός ελέγχου, και είχε προβεί σε διάφορες ζημιές μέσα στο σπίτι, ενώ μέσα ήταν και η σύζυγος και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» την Παρασκευή 26/06, ο 42χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς και προβλήματα αλκοολισμού ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Ο 42χρονος είναι οδηγός λεωφορείου στην Εταιρεία Μεταφορών Επιβατών Λεμεσού ενώ τον τελευταίο μηνά λόγω των προσωπικών του προβλημάτων αλλά και των επαγγελματικών, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Μετά και την παραίτηση του από την δουλειά η ψυχολογική κατάσταση του 42χρονου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να τα γίνουν τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 26/06.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της, η εφημερίδας «Πολίτης», πρόκειται για να ένα φιλήσυχο οικογενειάρχη πατέρα δυο ανήλικων παιδιών. 

Στο σπίτι του παρόλα αυτά βρέθηκαν έξι όπλα. Πρόκειται για τρία κυνηγετικά, ένα στρατιωτικό, ένα φλόμπερ και ένα αεροβόλο.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Ο πατέρας του 42χρονου τον «κάρφωσε» στην Αστυνομία – Πήγε να μπλέξει και τα παιδιά του στην υπόθεση- VIDEO

Θυμίζουμε πως ο 42χρονος εμφανίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου την Πέμπτη 22/06,  εκπροσωπώντας μόνος του τον εαυτό του. Μάλιστα ο ίδιος δεν δέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας φόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

AΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ TΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: H επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας

ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Απόπειρα φόνου κατά αστυνομικού – «Θα σας σκοτώσω», φώναζε πατέρας δυο ανήλικων παιδιών - Διέφυγε αρχικά από την Αστυνομία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top