Στην τελευταία του κατοικία με καθυστέρηση οδηγείται ο θεατράνθρωπος Νίκος Σιαφκάλης – Η παράκληση της οικογένειας του

Στην τελευταία του κατοικία με καθυστέρηση οδηγείται ο θεατράνθρωπος Νίκος Σιαφκάλης – Η παράκληση της οικογένειας του

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σχεδόν μια βδομάδα με τον θάνατο του o Νίκος Σιαφκάλης, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά μετά από έμφραγμα που υπέστη ενώ βρισκόταν για ψάρεμα στην βάρκα του την Κυριακή (18/6).

Το άκουσμα του θανάτου του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του θεάτρου και όχι μόνο.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 24/6 στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου της Δρούσιας από όπου και κατάγεται.

Παράκληση της οικογένειας του είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και για το Πολυδύναμο Κέντρο Δρούσιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE