Survivor: Εγκαταλείπουν όλοι τον Άγιο Δομίνικο! Γιατί οι παίκτες δεν επιστρέφουν στην Ελλάδα; Που θα τους κρύψουν; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

Survivor: Εγκαταλείπουν όλοι τον Άγιο Δομίνικο! Γιατί οι παίκτες δεν επιστρέφουν στην Ελλάδα; Που θα τους κρύψουν; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

Γνωρίζαμε ότι μέχρι τις 25 Ιουνίου θα έπρεπε όλοι να εγκαταλείψουν την Δομινικανή Δημοκρατία. Σήμερα, 23/6, ο Τανιμανίδης βρίσκεται στην Αθήνα, τα άτομα της παραγωγής φεύγουν ενώ οι παίκτες...

Τα γυρίσματα του Survivor τελείωσαν στον Άγιο Δομίνικο. Τα άτομα της παραγωγής ένας ένας μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και επιστέφουν με πολλές αναμνήσεις στην Ελλάδα. 

Την Παρασκευή το μεσημέρι, 23-6, ο Ιωάννης Σημαντηράκης αποχαιρέτησε με την σειρά του τον Άγιο Δομίνικο μετά από 136 μέρες παραμονής στο νησί. 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

«136 μερες στο νησί. 136 ομορφες μερες, βροχερες, ηλιολουστες, δυσκολες, μερες με χαμογελα, μερες με ένταση. Μετα απο ατέλειωτες ωρες γυρισμάτων, συσκέψεων, έφτασε η ωρα να αποχαιρετίσουμε τον Αγιο Δομήνικο. Καλή επιστροφή!»

Ο δε Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και μία φωτογραφία σε ταβερνα με την σύντροφό του Xριστίνα Μπόμπα, την αδελφή του Κασσιανή και την μητέρα του, Ματούλα πρόδωσε την επιστροφή του!

Τα επόμενα 24ωρα κανονικά θα έπρεπε να γυρίσουν και οι παίκτες… Ωστόσο οι παίκτες δεν θα επιστρεψουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη η Άλκηστις Μαραγκουδάκη οι παίκτες δεν θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά σε ένα άλλο μέρος. 

Ο λόγος είναι για να μην υπάρξουν διαρροές και γι αυτό και δεν θα έχουν κινητό μαζί τους. 

Δείτε στο 10:00` όλα όσα είπε η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE