ΑΚΕΛ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΤΕ: «Φαίνεται πως για ακόμα μια φορά η δική μας πλευρά λειτούργησε με προχειρότητα»

ΑΚΕΛ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΤΕ: «Φαίνεται πως για ακόμα μια φορά η δική μας πλευρά λειτούργησε με προχειρότητα»

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε την Παρασκευή 23/06 το ΑΚΕΛ σχετικά με τον έγγραφο του ειδικού σύμβουλου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Έιντε

Συγκεκριμένα το ΑΚΕΛ αναφέρει:

«Εάν οι εισηγήσεις της δικής μας πλευράς δεν γίνουν αποδεκτές τι θα γίνει;

Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους συνεργάτες του να μας ξεκαθαρίσουν εάν οι τροπολογίες που κατέθεσε χθες βράδυ (22/06) η δική μας πλευρά για το έγγραφο Άιντα θα ενσωματωθούν ή όχι σε αυτό.

Το ζητούμενο είναι αν στο διάστημα που απομένει μέχρι τις 28 του μήνα η δική μας πλευρά είναι σε θέση να διαμορφώσει το συγκεκριμένο έγγραφο με εισηγήσεις ώστε ακριβώς να βελτιωθεί το πλαίσιο των εισηγήσεων που ήδη καταγράφονται.

Εάν οι εισηγήσεις της δικής μας πλευράς δεν γίνουν αποδεκτές τι θα γίνει; Δεν θα πάμε στη Γενεύη και θα επωμιστούμε το κόστος ή θα πάμε και θα διαπραγματευτούμε μέσα σε ένα πλαίσιο που δεν μας βρίσκει σύμφωνους;

Φαίνεται πως για ακόμα μια φορά η δική μας πλευρά λειτούργησε με προχειρότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE