Επί ποδός η αστυνομία σε Λονδίνο - Μπίρμινγκχαμ για την αποφυγή συγκρούσεων

Επί ποδός η αστυνομία σε Λονδίνο - Μπίρμινγκχαμ για την αποφυγή συγκρούσεων

Μεταξύ ακροδεξιών κι αντιφασιστικών ομάδων

Εκατοντάδες αστυνομικοί παρατάχθηκαν σήμερα στους δρόμους του Λονδίνου και του Μπίρμινγκχαμ, προκειμένου ν' αποτρέψουν συγκρούσεις μεταξύ ακροδεξιών κι αντιφασιστικών ομάδων, σε μία ημέρα διαδηλώσεων, μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στην χώρα.

Στο Μπίρμινγκχαμ, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, δεκάδες μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης, Πρώτα η Βρετανία ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας “Πρώτα η Βρετανία, Ανταποδώστε.” Τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές έγραφαν: “Είναι ώρα να καταπολεμήσουμε την Ισλαμική Τρομοκρατία.”

Η Βρετανία έγινε στόχος αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, με συνέπεια τον θάνατο 35 ανθρώπων στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*