ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε κουζίνα κατοικίας – Προσπάθησε να σώσει το σπίτι του ο ιδιοκτήτης – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε κουζίνα κατοικίας – Προσπάθησε να σώσει το σπίτι του ο ιδιοκτήτης – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά

Φωτιά σε ιδιωτική κατοικία ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 08: 39 το πρωί του Σαββάτου 24/06  λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην γωνία των οδών Δήμητρας και Κορνάρου στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.50.

Η πυρκαγιά ήταν στην κουζίνα και ζημιές έπαθαν ο εξοπλισμός της κουζίνας και ξύλινος πάγκος  ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή ολόκληρης της κατοικίας.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας σε προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά με λάστιχο νερού εισέπνευσε καπνό και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω βραχυκυκλώματος σε ρευματολήπτη ηλεκτρικής συσκευής.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE