Δεν φαντάζεστε πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μπο και ποιον συνάντησε! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαντάζεστε πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μπο και ποιον συνάντησε! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μπο είναι από τους τελευταίους παίκτες που έφυγαν από το Survivor, κοινώς έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ λοιπόν, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς στις... επάλξεις, απολαμβάνοντας την επιπλέον δημοσιότητα που του χάρισε το παιχνίδι. Ο Μπο λοιπόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται... ταξιδάκι και μάλιστα συνάντησε και κάποιον που είχε γνωρίσει στον Άγιο Δομίνικο!
Ο λόγος για τον Nusr-Et!, τον επιχειρηματία και σεφ από την Τουρκία που γνώρισαν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και ο οποίος έψησε για τους ίδιους εκλεκτά κρέατα, που αλάτισε με τη γνωστή χειρονομία του. Ο λόγος της παρουσίας του Μπο στην Τουρκία είναι καθαρά για λόγους ψυχαγωγίας καθώς βρίσκεται στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες της εκπομπής «Celebrity Travel» με τον Νίκο Κοκλόνη.

Δείτε τη φωτογραφία ανέβασε ο Μπο…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE