ΠΑΦΟΣ: Ενοικίασε το διαμέρισμα σε 21χρονη αλλά φεύγοντας πήρε μαζί της και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

ΠΑΦΟΣ: Ενοικίασε το διαμέρισμα σε 21χρονη αλλά φεύγοντας πήρε μαζί της και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 21χρονη αλλοδαπή στην οποία ενοικίαζε το διαμέρισμα της μόλις πέρασε ένας μήνας το εγκατέλειψε αποσπώντας όπως είπε, διάφορα αντικείμενα.

Όπως η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία από το διαμέρισμα της το οποίο ενοικίαζε στην 21χρονη και στον σύντροφο της απουσίαζαν ένα ψυγείο, ένα φουρνάκι και ένας αποκωδικοποιητής συνολικής αξίας 250 ευρώ.

Εναντίον της 21χρονης η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης και καταζητείται προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE