ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να επαναφέρουν στη ζωή 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 25/06, η 17χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη από τους οικείους της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ήταν ήδη αργά, καθώς η 17χρονη απεβίωσε.

Όπως μας αναφέρθηκε αν και έπασχε από επιληψία, οι ιατροί αποφάνθηκαν πως η νεαρή δεν πέθανε από αυτή την αιτία. 

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 17χρονη από την Βουλγαρία.

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της ατυχής 17χρονης που θα γίνει την Δευτέρα 26/06. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE