Τουρκία: Η αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών εναντίον συμμετεχόντων στο Gay Pride

Τουρκία: Η αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών εναντίον συμμετεχόντων στο Gay Pride

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών την Κυριακή 25/6 προκειμένου να εμποδίσει πλήθος ανθρώπων να πραγματοποιήσουν την ετήσια πορεία Gay Pride στην πλατεία Ταξίμ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, κι αφού οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν με απόφασή τους την εν λόγω συγκέντρωση.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ με πλαστικές σφαίρες εναντίον μιας ομάδας περίπου 40 διαδηλωτών, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE