ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντιμετωπίζει η Έφη Ηροδότου – Οι αντιδράσεις της ίδιας και της οικογένειάς του Αιμίλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντιμετωπίζει η Έφη Ηροδότου – Οι αντιδράσεις της ίδιας και της οικογένειάς του Αιμίλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι και ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών θα επιβληθεί στην Έφη Ηροδότου για την πρόκληση του θανάτου του Αιμίλιου Ιωάννου στις 27/12/2007.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η νηπιαγωγός από την Λεμεσό που καταζητείτο και εντοπίστηκε μετά από δυο χρόνια στην Αθήνα, κρίθηκε ένοχη από το Δικαστήριο τη Δευτέρα (26/06) το μεσημέρι, οπότε ανακοινώθηκε η απόφασή του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε χρόνο από το προεδρίο προκειμένου να ετοιμαστεί η αγότρευση για μετριασμό της ποινής. Έτσι, λοιπόν, η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου (10:00).

Εδώ να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της Έφης Ηροδότου. Κρις Τριανταφυλλίδης, απουσίαζε.Εμφάνιση έκαναν για λογαριασμό του τρεις νομικοί του δικηγορικού του γραφείου.

Η Έφη Ηροδότου αντιμετώπισε με πρωτοφανή ψυχραιμία την απόφαση, αφού με την ανακοίνωσή της δεν φανέρωσε κανένα συναίσθημα.

Αντίθετα, οι συγγενείς του Αιμίλιου Ιωάννου που έχουν δείξει πρωτοφανές επίπεδο όλο αυτό το διάστημα, ξέσπασαν σε κλάματα δικαίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE