«Κίτρινος συναγερμός»: Για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες στην Κύπρο προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία

«Κίτρινος συναγερμός»: Για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες στην Κύπρο προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία

Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες θα καταγράψει ο υδράργυρος την Τρίτη 27/6, και το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου να καλεί τις ευάλωτες ομάδες να είναι ακόμα πιο προσεκτικές.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Μετεωρολογίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, ενώ στα ψηλότερα ορεινά τους 32 βαθμούς αναφέροντας ότι πρόκειται για το «κίτρινο» επίπεδο επικινδυνότητας

Λόγω της κατάστασης, το Τμήμα Μετεωρολογίας προειδοποιεί το κοινό πως πρέπει να είναι ενήμερο για τις αναμενόμενες ψηλές θερμοκρασίες, αφού είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, όπως π.χ. ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE