ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

Σύλληψη 69χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την Δευτέρα 26/6 και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές Ευρωπαϊκής Χώρας, για έκτιση ποινής φυλάκισης επτά ετών, για αδικήματα φοροδιαφυγής, που διαπράχθηκαν τα έτη 2005 και 2006.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για Ελλαδίτη ο οποίος και αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα καταγωγής του για ανάλογο χειρισμό της υπόθεσης.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE