Διπλοκάμπινο κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - VIDEO

Διπλοκάμπινο κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - VIDEO

Λίγες μέρες μετά το τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού, όταν συγκρούστηκαν δυο διπλοκάμπινα οχήματα σε σταυροδρόμι, θεάθηκε και το ιδίου τύπου όχημα της φωτογραφίας μας να παίζει κορώνα-γράμματα με τις ζωές ανθρώπων.

Συνεργάτης της ιστοσελίδας μας μάς ενημέρωσε ότι το Σάββατο (17/06) το εν λόγω διπλοκάμπινο κινείτο με ταχύτητα τουλάχιστον 120 χλμ την ώρα, ενώ έκανε και επικίνδυνο προσπέρασμα.

Το επιλήψιμο, σύμφωνα πάντα με τον συνεργάτη μας, δεν ήταν μόνο η μεγάλη ταχύτητα. Όπως μας πληροφόρησε σωλήνα που κουβαλούσε το εν λόγω όχημα εξείχε (περίπου 1,5 μέτρο) διαγώνια αριστερά.

Μάλιστα, μας παρουσίασε και οπτικό υλικό για του λόγου το αληθές.

Δείτε το VIDEO:

 

Δυστυχώς ούτε οι τραγικές ιστορίες συμπολιτών μας δεν είναι ικανές να μας νουθετήσουν σ΄ αυτό τον τόπο…

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE