Δείπνο εργασίας για τη Διάσκεψη για το Κυπριακό ανακοίνωσε το Ελληνικό ΥΠΕΞ

Δείπνο εργασίας για τη Διάσκεψη για το Κυπριακό ανακοίνωσε το Ελληνικό ΥΠΕΞ

Σε δείπνο εργασίας θα παρακαθίσουν την Τρίτη 27/6 οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη για την Κύπρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο `Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, "πρόκειται να συμμετάσχει, από την Τετάρτη (28/6), στις εργασίες της διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό, η οποία θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, στο Crans-Montana της Ελβετίας".

"Απόψε, ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας με τους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη", προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE