Να αποφύγει τα βιαστικά λάθη για να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη!

Να αποφύγει τα βιαστικά λάθη για να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη!

Για την Ανόρθωση ετοιμάζεται η Ομόνοια… Οι «πράσινοι» επιθυμούν δεύτερο καλό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που πέρασε επιτυχημένα το πρώτο τεστ μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το σύνολο του Πάμπου Χριστοδούλου, αν πάρει το τρίποντο θα πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή με το πέρας της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με πρωταγωνιστή τον Μαργκάσα, και εκτελεστή τον Ματ, η Ομόνοια θέλει να οδηγήσει σε νέο άτυχο αποτέλεσμα την «κυρία» που έχει να πάρει «διπλό» από το 2013.

Μια νίκη κόντρα στην αήττητη ομάδα,  θα είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει οι «πράσινοι» να αποφύγουν τα βιαστικά λάθη στην άμυνα που έως τώρα τους έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς στον «μαραθώνιο». Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μαδούρο και Γουίλιαμ, λόγω τραυματισμού, αλλά επιστρέφει ο Λεάντρο Γκονζάλες ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE