Πάει για sold out η ματσάρα!

Πάει για sold out η ματσάρα!

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Σαν Σίρο, οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζονται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για το ματς της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου (20:00), με τη Μίλαν. Κάτι που προκύπτει από την «τρέλα» που υπάρχει για τα εισιτήρια του παιχνιδιού, ήδη από τις πρώτες μέρες της προπώλησης.

Σήμερα (27/10) ήταν η πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα εκδοτήρια και σχηματίστηκαν ουρές. Μέσα σε λίγες ώρες έχουν φύγει περίπου πέντε χιλιάδες εισιτήρια. Κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην κίνηση εισιτηρίων για φετινά ματς. Και είναι μεγαλύτερη και από την αντίστοιχη στα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, μέχρι το βράδυ η προπώληση θα έχει ξεπεράσει τις 15.000. Και αυτό, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το ματς.

Κάτι που σημαίνει πως από την Δευτέρα (30/10), αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση και να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ οι ουρές. Όσο για τη Μίλαν, παρότι δικαιούται 3.500 εισιτήρια, δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από 500.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE