Ο Γ.Σ. Λάρισας – Φάρος συγχαίρει παίκτη του για κλήση στην Εθνική Κύπρου!

Ο Γ.Σ. Λάρισας – Φάρος συγχαίρει παίκτη του για κλήση στην Εθνική Κύπρου!

Ο Νίκος Στυλιανού κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στα προκριματικά. Η ομάδα του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας – Φάρος εξέδωσε ανακοίνωση που τον συγχαίρει για τη νέα κλήση του.

Αναλυτικά: «Ακόμη ένας αθλητής του Γυμναστικού Λάρισας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του, μετά τους Βασίλη Μουράτο (Εθνική Ελλάδας) και Ρόλαντ Σάφτενααρ (Εθνική Ολλανδίας) και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Στυλιανού ο οποίος έλαβε κλήση για την Εθνική ομάδα Κύπρου, σε ότι αφορά την στην προετοιμασία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τον αθλητή που συνεχίζει να είναι διεθνής με την χώρα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE