Απάντηση του Απόλλωνα στις τοποθετήσεις Πετεβίνου… (photo)

Απάντηση του Απόλλωνα στις τοποθετήσεις Πετεβίνου… (photo)

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης για τη θέση που «κράτησε», για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ που δεν έγινε στο ΓΣΠ! Η ανακοίνωση:

«Καμία συμφωνία και καμία τοποθέτηση δεν έγινε εκ μέρους της δικής μας ομάδας για την μη διεξαγωγή του αγώνα της Τετάρτης (25/10) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ… όπως σήμερα κάποιοι μας ενημέρωσαν δια ραδιοφώνου.

Η απόφαση στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ κοινοποιήθηκε από τους διαιτητές και τους υπεύθυνους του ΓΣΠ. Τώρα αν κάποιοι συμφώνησαν…εμείς σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ το γνωρίζουμε…!

Υ.Σ 1: Καμία πρόθεση για οποιαδήποτε αντιπαράθεση ή διαλογική συζήτηση.
Υ.Σ 2: Απλά ξεκαθαρίζουμε την θέση μας».

Δείτε την δημοσίευση:

Δείτε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις του Πετεβίνου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.