Πάνοπλη η «Κυρία» για το δεύτερο διπλό στην Λευκωσία (γράφημα ενδεκάδας)

Πάνοπλη η «Κυρία» για το δεύτερο διπλό στην Λευκωσία (γράφημα ενδεκάδας)

Η Ανόρθωση ταξιδεύει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο σούπερ ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Η «Κυρία» έχει ως πρώτιστο στόχο στο ματς με τους «πράσινους» να πάρει την νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την λευκή ισοπαλία με την Πάφο.

Μπορεί η προϊστορία στα μεταξύ της παιχνίδια με το «τριφύλλι» να μην είναι με το μέρος της Ανόρθωσης, όμως αυτό για το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι λίγη σημασία έχει. Η ομάδα της Αμμοχώστου από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δείχνει αρκετά ανεβασμένη και είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Μπορεί το ματς με την Ομόνοια να φαντάζει δύσκολο (είναι στην έδρα της Ομόνοιας με τον κόσμο της), όμως αυτό δεν επηρεάζει ούτε τα πλάνα του τεχνικού της «Κυρίας» αλλά ούτε τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που δείχνουν πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ για να διεκδικήσουν το θετικό αποτελέσμα, έτσι ώστε να φύγουν για δεύτερη φορά την φετινή χρονιά με το «διπλό» στο χέρι.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ρόνι Λέβι στο ματς με την Ομόνοια σε αυτά μπορεί να υπολογίζει και τον Σιβού ο οποίος επέστρεψε από την τιμωρία του, με τον Ισραηλινό τεχνικό να  σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλάγες.

Αρχίζοντας από την θέση του άσσου, ο Αρούς για άλλη μια αγωνιστική θα υπερασπιστεί τα δίχτυα της «Κυρίας». Πιο μπροστά θέση θα πάρουν ο Ντουγκλάο μαζί με τον Σιντένφελντ στο κέντρο της άμυνας, και στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Πράνιτς και Σιβού.

Στην μεσαία γραμμή ο Ράγιος μαζί με τον Βίκτορ έχουν «κλειδωμένη» θέση, ενώ εδώ δεν αποκλείεται να δούμε είτε τον Σιβού, είτε τον Οικονομίδη να παίζει στο κέντρο με επικρατέστερο τον Διεθνή Κύπριο να παίζει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Σιβού τότε στο ένα άκρο της άμυνας θα δούμε να παίρνει θέση ο Μπανταλόφσκι. Σισέ και Πάλανκα θα αγωνιστούν στα δύο «φτερά» της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα και στην κορυφή θα πάρει θέση ο Αντρέ Άλβες χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τον Καμαρά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE