Το ίδιο…

Το ίδιο…

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι έρχεται για δεύτερη φόρα στο ΓΣΠ, αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Η πρώτη επίσκεψη της ομάδα της Αμμοχώστου στο γήπεδο της πρωτεύουσας ήταν επιτυχημένη αφού κατάφερε να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και να φύγει με το μεγάλο “διπλό”.

Όλοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» εύχονται ότι, το ίδιο θα συμβεί κι απόψε κόντρα στο «τριφύλλι» έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Λάρνακα συνεχίζοντας παράλληλα την αήττητη πορεία τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE