Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι!

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε:

«Ότι πω απόψε, θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές καταστάσεις.

Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει, και σημαίνει πως δεν μπορώ εγώ να επηρεάσω καταστάσεις και να το αλλάξω μέσω της προπόνησης. Άρα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε μένα.

Από αυτή τη στιγμή η παραίτηση μου είναι δεδομένη και αν την δεχθεί η διοίκηση, είμαι έτοιμος αύριο το πρωί να πάω να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές, για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να είμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου.

Θέλω να πω κάτι τελευταίο, ότι στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου και αυτό δεν τιμά κανέναν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.