ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρνείται πεισματικά να χάσει, έχει ψυχή και άντερα η «Κυρία» του Λέβι

Αρνείται πεισματικά να χάσει, έχει ψυχή και άντερα η «Κυρία» του Λέβι

Επιμέλεια κειμένου: Κύπρος Εγγλέζος

Η Ανόρθωση έβγαλε ψυχή για άλλη μια φορά στο γήπεδο, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι παρά τις αναποδιές που είχε κατά τη διάρκεια και έφυγε με ένα παληκαρίσιο βαθμό από το ΓΣΠ. Η «Κυρία» του Ρόνι Λέβι όχι μόνο αρνήθηκε να χάσει, αλλά με την εικόνα που είχε στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού, δεν άξιζε να φύγει από την Λευκωσία χωρίς βαθμολογικό όφελος.

Ο Ρόνι Λέβι άλλαξε ολοκληρωτικά την επιθετική τριπλέττα των κυανολεύκων, βάζοντας τους Σισέ, Καμαρά και Καλό αντί τους Άλβες, Παλάνκα και Αράζ που έπαιξαν με Πάφο. Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός τεχνικός άρχισε το παιχνίδι με τους Αρούς κάτω από τα γκολπόστ, Σιβού, Πράνιτς, Σίντενφελντ και Ντουγκλάο στην άμυνα. Στο κέντρο επέστρεψε ο Οικονομίδης δίπλα από τον Βίκτορ με τον Ράγιος σε πιο ελεύθερο ρόλο. Και η τριπλέττα μπροστά όπως προαναφέραμε αποτελούταν από τους Σισέ, Καρλίτος και Καμαρά.

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, με τον Ρόνι Λέβι να κλείνει τους χώρους στους «τριφυλλοφόρους», με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Αρούς. Αντίθετα, έδειχνε πιο απειλητική από τους γηπεδούχους, μέχρι την ώρα που σκόραραν οι «πράσινοι»…

Για άλλο ένα παιχνίδι…
Θα το τονίσουμε για άλλη μια φορά. Η Ανόρθωση έχει πρόβλημα στον επιθετικό τομέα. Μέχρι πότε θα την… ξελασπώνουν οι μέσοι και οι αμυντικοί; Πρέπει να βρουν τον τρόπο Άλβες και Καμαρά να βοηθήσουν τους «κυανολεύκους» άμεσα…

Άργησε…
Μετά το γκολ της Ομόνοιας, η «Κυρία» άργησε να αντιδράσει. Θα λέγαμε ότι έχασε τα… πόδια της με τους «πρασίνους» να έχουν τις ευκαιρίες για να σκοτώσουν το παιχνίδι.

Δεν τα παρατάει!
Αυτό που έκανε η Ανόρθωση, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται φέτος. Το έκανε και στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Έχει μέταλλο, έχει ψυχή, και το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία! Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής για την λήξη του αγώνα…

Και αυτός…
Άνοιξε και ο Ντουγκλάο λογαριασμό! Το αμυντικό δίδυμο της «Κυρίας» έχει ήδη τρία γκολ στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top