ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να η ευκαιρία για να πάρει τα πάνω της!

Να η ευκαιρία για να πάρει τα πάνω της!

Την περασμένη Πέμπτη, η ΑΕΛ κέρδισε πιο εύκολα απ΄ ότι ίσως να ανέμενε τον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό και μάλιστα με ένα σκορ που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος (3-0), αφού στα προηγούμενα επτά παιχνίδια της, η Λεμεσιανή ομάδα δεν είχε σκοράρει πάνω από ένα τέρμα στα ματς που δεν έμεινε στο μηδέν!

Με τη συγκεκριμένη νίκη κέρδισε χρόνο και ηρεμία, όμως για να έχει αξία η άνετη νίκη επί των «μαυροπράσινων», θα πρέπει η ΑΕΛ να κερδίσει και τον Ερμή το βράδυ της Κυριακής (29/10, 20:00) στο ΓΣΖ, παίρνοντας ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έκανε αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Ολυμπιακό, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, όμως κέρδισε το στοίχημα και δεν αποκλείεται να επιχειρήσει ξανά ανάλογο ροτέισιον, για να δώσει παράλληλα ανάσες σε κάποιους παίκτες του.

Βέβαια, το παιχνίδι με τον Ερμή που δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να έχει άλλη τακτική προσέγγιση σε σχέση με αυτό της περασμένης Πέμπτης και για να μπορέσει η ΑΕΛ να φύγει από τη Λάρνακα με το διπλό, θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, κυρίως από τη μέση και μπροστά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ντόσα Τζούνιορ, όμως θεωρείται απίθανο να είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο και ο Τεϊσέιρα, έστω και ως αλλαγή. Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αϊρόσα.

Ο Αβραάμ είναι στην αποστολή, αφού εξέτισε την ποινή του, όμως πιθανόν να διατηρηθεί στο αριστερό άκρο ο Γουίλερ. Δεν αποκλείεται να γίνει η… έκπληξη και να δούμε τον Αβραάμ να αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, μία θέση που τη γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι και πάλι οι Μιτρέα-Λαφράνς, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι (Σοάρες, Ρεζέντε, Νικολάου, Φιντέλις, Σίλβα).

Αν η ΑΕΛ παραταχθεί με 4-2-3-1 και όχι με 4-4-2, τότε ο Σίλβα θα είναι φαβορί για τη θέση του επιτελικού μέσου. Από εκεί και πέρα, στα άκρα της επίθεσης ενδεχομένως να επιστρέψει ο Σάσι, ενώ είναι υποψήφιοι και οι Μέσκα, Ανταϊρ, Ηλία. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπενίτεθ που έμεινε εκτός αποστολής.

Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα επιστρέψει ο Λεόντσο και αν η ΑΕΛ παίξει με δύο επιθετικούς, όλα είναι ανοιχτά για τον παρτενέρ του (Σάσι, Αρουαμπαρένα, ακόμα και Ηλία)…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top