Με τρεις σημαντικές απουσίες για να… «ξεκολλήσει» (πιθανή ενδεκάδα)

Με τρεις σημαντικές απουσίες για να… «ξεκολλήσει» (πιθανή ενδεκάδα)

Το διπλό που θα «ξεκολλήσει» από τους έξι βαθμούς ψάχνει η ώρα 19:00 στο Μακάρειο Στάδιο η Νέα Σαλαμίνα.

Ο προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ψάχνει το ιδανικό «φάρμακο» για την κάθε αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα της Αμμοχώστου εδώ και παιχνίδια.

Τόσο η δυστοκία όσο και οι αμυντικές αδυναμίες προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό, εντοίτους, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» ευελπιστεί πως οι παίκτες του στο βραδινό παιχνίδι θα παρουσιάσουν ένα αλλιώτικο, αρκετά βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, να πάρουν μπρος για τα καλά οι «μηχανές» προσπαθώντας ν’ ανεβάσουν όσο και πιο πολύ την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πιθανό σχήμα για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο βραδινό παιχνίδι είναι Βεσελόφσκι κάτω από τα δοκάρια, οι Βοσκανιάν, Καρό, Κούσουλος και Κορέια θα είναι η αμυντική τετράδα, με Νταμαχού και Μανογιάν ως ανασταλτικά χαφ, με τον Σανγκόι πιο μπροστά τους, οι Κυπριανού και Μπριζίντο στις πτέρυγες και Πόλιανετς στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Γκράσσι και Μιντίκκης, καθώς και ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Ρόκε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE