Στο «κυνήγι» της κορυφής (Αποτελέσματα – video)

Στο «κυνήγι» της κορυφής (Αποτελέσματα – video)

Με γκολ του Αραούχο προς το τέλος (81΄) η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League! Πάντως, στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε και αυτή την αγωνιστική ο Ατρόμητος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από τα Πηγάδια!

Σημαντική νίκη της Λαμίας επί του Πλατανιά, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης πήρε βαθμό στο Αγρίνιο. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (30/10) με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο

ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-0
(95′ Ναζλίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1
(75΄ Κόντε, Γιάκος 82΄ / Παμλίδης 72΄)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
(56΄ Βιγιαφάνιες)

Κυριακή

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2
(41΄ Ουάρντα, 83΄ Ντιγκινί)

Λαμία-Πλατανιάς 2-0
(50΄, 90΄+3 Βασιλαντωνόπουλος)

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-1
(36΄ Ντίας – 59΄ Αλμπάνης)

Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1
(81′ Αραούχο)

Δευτέρα

19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports1)

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):
1. Ατρόμητος 19
2. ΑΕΚ 17
3. ΠΑΟΚ 15 -8αγ.
4. Ολυμπιακός 14
. Πανιώνιος 14
. Λεβαδειακός 14
7. Παναθηναϊκός 13
. ΠΑΣ Γιάννινα 13
9. Λαμία 11
10. Ξάνθη 10
11. Κέρκυρα 9
. ΑΕΛ 9
. Παναιτωλικός 9
14. Απόλλων Σμύρνης 7
15. Πλατανιάς 6
. Αστέρας Τρίπολης 6 -8αγ.

* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE