«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

Τρελή πορεία κάνει η ομάδα κάτω των 19 χρόνων της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Σε έξι αγωνιστικές έχει το απόλυτο και οδηγεί την κούρσα. Η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν είναι 7 βαθμοί.

 

Προχθές τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ, συνέτριψαν την Ομόνοια με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας. Σκόραραν οι Νεοκλής Κουππής, Ραφαήλ Δημητρίου, Γιάννης Γερολέμου, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

 

Ο 18χρονος μέσος Γιάννης Γερολέμου είναι το πιο γνωστό στέλεχος της U-19, επειδή από πέρσι αποτελεί μέλος και της επαγγελματικής ομάδας.

Oι τεχνικοί υπεύθυνοι, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας, ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με προοπτικές ανέλιξης, εκτιμώντας παράλληλα πως μερικά απ αυτά δεν θα αργήσουν να πάρουν το… διαβατήριο για προαγωγή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE