«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

Τρελή πορεία κάνει η ομάδα κάτω των 19 χρόνων της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Σε έξι αγωνιστικές έχει το απόλυτο και οδηγεί την κούρσα. Η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν είναι 7 βαθμοί.

 

Προχθές τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ, συνέτριψαν την Ομόνοια με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας. Σκόραραν οι Νεοκλής Κουππής, Ραφαήλ Δημητρίου, Γιάννης Γερολέμου, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

 

Ο 18χρονος μέσος Γιάννης Γερολέμου είναι το πιο γνωστό στέλεχος της U-19, επειδή από πέρσι αποτελεί μέλος και της επαγγελματικής ομάδας.

Oι τεχνικοί υπεύθυνοι, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας, ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με προοπτικές ανέλιξης, εκτιμώντας παράλληλα πως μερικά απ αυτά δεν θα αργήσουν να πάρουν το… διαβατήριο για προαγωγή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE