«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

Τρελή πορεία κάνει η ομάδα κάτω των 19 χρόνων της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Σε έξι αγωνιστικές έχει το απόλυτο και οδηγεί την κούρσα. Η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν είναι 7 βαθμοί.

 

Προχθές τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ, συνέτριψαν την Ομόνοια με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας. Σκόραραν οι Νεοκλής Κουππής, Ραφαήλ Δημητρίου, Γιάννης Γερολέμου, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

 

Ο 18χρονος μέσος Γιάννης Γερολέμου είναι το πιο γνωστό στέλεχος της U-19, επειδή από πέρσι αποτελεί μέλος και της επαγγελματικής ομάδας.

Oι τεχνικοί υπεύθυνοι, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας, ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με προοπτικές ανέλιξης, εκτιμώντας παράλληλα πως μερικά απ αυτά δεν θα αργήσουν να πάρουν το… διαβατήριο για προαγωγή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE