Το σκηνικό με Χαρίση!

Το σκηνικό με Χαρίση!

Όπως όλα δείχνουν, ο Χάρης Χαρίσης δεν έχει τελικά κάποιο σοβαρό τραυματισμό και θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί, μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα της Σιντ Τρούιντεν με την Μπριζ.

Ο 22χρονος θα κάνει εξετάσεις τα επόμενα 24ώρα, για να φανεί ακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία από τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσουν του ιατρικού τιμ των Βέλγων, αναφέρουν ότι ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου για μία εβδομάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE