Γνώριμος ο «ρεφ» του Ντόρτμουντ-ΑΠΟΕΛ! Σφύριξε αγώνες μεγάλων κυπριακών ομάδων

Γνώριμος ο «ρεφ» του Ντόρτμουντ-ΑΠΟΕΛ! Σφύριξε αγώνες μεγάλων κυπριακών ομάδων

Γνώριμος ο διαιτητής που θα είναι ο «ρεφ» της αναμέτρησης στο «Βεστφάλεν» μεταξύ της Ντόρτμουντ και του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για τον Ματεγ Τζουγκ (Matej Jug), ο οποίος ήταν ο διαιτητής της πρώτης από τις δύο αναμετρήσεις το περασμένο καλοκαίρι της ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο συγκεκριμένος «ρεφ» στο παρελθόν διαιτήτευσε ευρωπαϊκά παιχνίδια και άλλων κυπριακών ομάδων.  Τη σεζόν 2010-2011 ήταν διαιτητής των αγώνων Ανόρθωση – Σερκλ Μπριζ και Μέταλιστ – Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE