Τι λένε για τις… «πληγές» που άφησε το ντέρμπι του ΓΣΠ

Τι λένε για τις… «πληγές» που άφησε το ντέρμπι του ΓΣΠ

Την ιατρική διάγνωση των εξετάσεων των Ράγιος και Σισέ αναμένουν στην Ανόρθωση.

Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι, αυτό του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έγιναν αναγκαστική αλλαγή και ο προπονητής, Ρόνι Λέβι, αναμένει να μάθει τα νέα για την κατάσταση τους και πότε μπορεί να τους υπολογίζει.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, δεν υπάρχει ούτε προπόνηση σήμερα. Πρέπει να γνωρίζουμε το τι ακριβώς έχουν προτού πούμε οτιδήποτε άλλο» ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας (30-10) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE