Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το ματς με τη Ντόρτμουντ

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το ματς με τη Ντόρτμουντ

Ολοκληρώθηκε επί Κυπριακού εδάφους, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της Τετάρτης (01/11, 21:45) με αντίπαλο τη γερμανική Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιώργος Δώνης, επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, η οποία αναχωρεί αύριο στις 10:00 για Γερμανία.

Αναλυτικά: Gudiño, Pérez, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Rueda, Carlão, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo.

Νέα προπόνησης: Στη σημερινή προπόνηση Ebecilio, Oar, Ιωάννου, Bertoglio και Lago έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία έκανε ο Milanov.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE