«Δένει» κι ανεβαίνει ο Γουίλερ!

«Δένει» κι ανεβαίνει ο Γουίλερ!

Με την Ομόνοια έκανε ντεμπούτο, μπαίνοντας αλλαγή. Με τον Ολυμπιακό είχε φουλ συμμετοχή. Το ίδιο και με τον Ερμή προχθές στο ΓΣΖ. 

Ο Χρήστος Γουίλερ παιχνίδι με παιχνίδι, “δένει” με το σύνολο. Αν και στα δυο τελευταία ματς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έκανε… rotation. 

Όπως σημειώναμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο βραχύσωμος μπακ έχει να αποδείξει πράγματα, τώρα που τον… έβγαλε από την ναφθαλίνη ο προπονητής του.  

Προχθές στο ΓΣΖ, αν όχι ο καλύτερος, ήταν από τους παίχτες που έγραψαν πολύ ψηλό βαθμό απόδοσης. 

Ο Χρήστος Γουίλερ είναι ένα από τα παιδιά, πάνω στα οποία μπορούν να “επενδύσουν” οι υπεύθυνοι της ομάδας. Για να χτιστεί μια πιο δυνατή ομάδα τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο με ξένους και κοινοτικούς, αλλά και με γηγενείς παίχτες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE