Η αποστολή της κυπριακής ομάδας στο “άντρο” της Ντόρτμουντ μόνο εύκολη δεν είναι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει εμπειρία και “μέταλλο” πλέον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα.
Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και το βράδυ της Τετάρτης, με μοναδικό στόχο την υπέρβαση, παρότι ουσιαστικά οι ελπίδες ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, είναι ελάχιστες, ρεαλιστικά ομιλούντες.
Η αισιοδοξία πάντως και η πίστη όχι μόνο για μία καλή εμφάνιση, αλλά και για το θετικό αποτέλεσμα, δεν λείπουν από κανέναν και αυτό φάνηκε και σε αρκετά “πηγαδάκια” που έλαβαν χώρα πριν από την αναχώρηση της ομάδας.
Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες (από “Savvides Press”) από την αποστολή που βρίσκεται στο αεροπλάνο και ταξιδεύει προς Ντόρτμουντ:
[
See image gallery at www.themasports.com]
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com