Πόσοι τιφόζι θα έλθουν…

Πόσοι τιφόζι θα έλθουν…

Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα, πόσοι οπαδοί της Αταλάντα θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ στο ΓΣΠ, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου με τον Απόλλωνα. 

Σαφείς αναφορές για την… κάθοδο των “τιφόζι” της Αταλάντα στο νησί μας, δεν υπάρχουν ακόμα στα Ιταλικά ΜΜΕ. Μόνο πριν καμιά εβδομάδα, είχαν γράψει ότι θα έλθουν πέραν των χίλιων. 

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν ζητήσει 3 χιλιάδες εισιτήρια από τον Απόλλωνα, αλλά προφανώς λόγω ψηλού κόστους -του ταξιδιού από την Ιταλία στην Κύπρο- δεν πρόκειται να έλθουν τόσοι πολλοί.

Όσον αφορά τους Απολλωνίστες, γίνεται εκτίμηση ότι θα είναι 5-6 χιλιάδες στις κερκίδες του ΓΣΠ την Πέμπτη το βράδυ. Οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν ότι θα καθίσουν στην ανατολική. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE