«Η Ομόνοια πρέπει πάντα να παλεύει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

«Η Ομόνοια πρέπει πάντα να παλεύει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ράφα Λόπες, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη ζωή στην Κύπρο, αλλά και για την παρουσία του στην Ομόνοια και τόνισε μεταξύ άλλων, ότι αγωνίζεται σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα: «Έπαιξα σχεδόν 150 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και σε ηλικία 25 ετών, λίγοι μπορούν να το καταφέρουν. Επίσης, ένας από τους στόχους μου ήταν να σκοράρω κόντρα σε Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτιγκ και το κατάφερα κι αυτό».

Για τα γκολ που πέτυχε μέχρι στιγμής στην Ομόνοια: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι πάντα οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι, λόγω προσαρμογής, αλλά και επειδή είμαστε μακριά από το σπίτι μας. Στην Ομόνοια πάντως, ήταν εύκολη η προσαρμογή μου. Λατρεύω την Κύπρο και η Ομόνοια είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ».

Για το αν η Ομόνοια στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η Ομόνοια πρέπει πάντα να παλεύει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος».

Για τους στόχους του σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μου. Κι αν καταφέρνω να σκοράρω ή να δίνω ασίστ, ακόμα καλύτερα.

Όσον αφορά την κορυφαία στιγμή της καριέρας μου, ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων του 2011, όπου φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Παρόλο που χάσαμε από τη Βραζιλία, ήταν μία εκπληκτική στιγμή. Θεωρώ όμως ότι τα καλύτερα για μένα ακόμη δεν έχουν έρθει και είμαι βέβαιος ότι στην πορεία θα κατακτήσω τίτλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE