Στο στόχαστρο ο Χοσέ Χιμένες!

Στο στόχαστρο ο Χοσέ Χιμένες!

Τον Χοσέ Χιμένες επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Ίντερ, όπως αναφέρει ιταλικό σάιτ που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Μιλανέζων. Το συμβόλαιό του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και οι «νερατζούρι» ερίζουν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, έχοντας για άμεσο ανταγωνιστή τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ατλέτικο έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χιμένες έως το 2022. Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος οπισθοφύλακας βρίσκεται στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι του 2013 όμως τη φετινή σεζόν δεν υπολογίζεται στα βασικά σχέδια του προπονητή του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE