Απίθανο: Οπαδός «σφήνωσε» σε «τρύπα» της κερκίδας (video)

Απίθανο: Οπαδός «σφήνωσε» σε «τρύπα» της κερκίδας (video)

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Μπελγκράνο για το πρωτάθλημα Αργεντινής με πρωταγωνιστή έναν οπαδό της πρώτης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο συγκεκριμένος φίλαθλος προσπάθησε να αλλάξει θύρα μέσω μίας τρύπας που υπήρχε στον τοίχο του «Μπομπονέρα», αλλά για κακή του τύχη σφήνωσε και παρέμεινε εκεί για έξι λεπτά! Τελικά, ύστερα από τη συμβολή άλλων οπαδών, κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο το video δεν άργησε να γίνει… viral.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE