Στη Γιουβέντους νεαρός άσσος της Νέας Σαλαμίνας

Στη Γιουβέντους νεαρός άσσος της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει, σχετικά για τον 16χρόνο ποδοσφαιριστή Θωμά Νικολάου, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Juventus FC.

Δείτε αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι ο δεκαεξάχρονος ποδοσφαιριστής μας Θωμάς Νικολάου, πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Junentus FC και τον Δεκέμβριο θα παραβρευθεί ξανά στην Ιταλία κατόπιν επίσημης ειδοποίησης που έλαβε το σωματείο μας!

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μας αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα και είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα κάτω των 17.

Βρίσκεται στο ρόστερ της Ά ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και έχει υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ευχόμαστε στον Θωμά πολλές τέτοιες επιτυχίες και να έχει ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE