ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφουν… ανανεωμένοι, ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες

Επιστρέφουν… ανανεωμένοι, ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες

Μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επιστρέφουν… ανανεωμένοι τη Δευτέρα (13/11) στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή.

Οι «γαλάζιοι» είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως κανένα ματς δεν κερδίζεται με τις… φανέλες και στον Απόλλωνα δεν θέλουν να την «πατήσουν» όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα, το μεγάλο ματς με τη Λιόν βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των παικτών στο Κολόσσι, όμως οι Γάλλοι μπορούν να περιμένουν…

Το θέμα είναι πρώτα να έρθει το τρίποντο στο παιχνίδι με την Αλκή και ύστερα να στρέψουν την προσοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό θέλει και η τεχνική ηγεσία, η οποία αναμένεται να ανεβάσει τους ρυθμούς στις επόμενες προπονήσεις, ενώ θα γίνει αρκετή δουλειά και στο κομμάτι της ψυχολογίας, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο υποτίμησης της “Αθάνατης”.

Απών από αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Ζελάγια, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα προλάβουν να είναι παρόντες, οι Πιτσιάν και Πολίτσι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναφορικά με τους διεθνείς παίκτες των «γαλάζιων», αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις στα μέσα της εβδομάδας. Πρόκειται για τους Βασιλείου, Στυλιανού, Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Πίττα και Σκέμπρι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μεταφέρεται για το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top