Υπερβολές…

Υπερβολές…

Στο χθεσινό ντέρμπι B’ κατηγορίας στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα, μεταξύ ΑΕΛ – Ομόνοιας στη Λεμεσό, νίκησαν οι γαλαζοκίτρινοι με 53-49. 

Από δελτίο τύπου της Ομόνοιας, μάθαμε ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια. Η συγκεκριμένη φράση, ήταν υπερβολική. Όπως μάθαμε, έγιναν κάποια πράγματα, αλλά όχι σε βαθμό που να τα λέμε και σοβαρά επεισόδια. 

Ήταν περίπου 40 οπαδοί της ΑΕΛ στο “Νίκος Σολομωνίδης”, μερικοί εξ αυτών ξεκίνησαν να “τσακώνονται με τα ρούχα τους”, λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Σε κάποια στιγμή ένας οπαδός, άνοιξε έναν πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να γεμίσει με καπνούς η ατμόσφαιρα. Αυτή η ενέργεια, αποτέλεσε και την αφορμή για τη διακοπή αρκετών λεπτών.

Σε μια δεύτερη διακοπή του αγώνα, άλλος οπαδός φέρεται να χτύπησε στο τζάμι πίσω από τον πάγκο της Ομόνοιας.  

Συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 θεατές. 

*Φωτό από την ιστοσελίδα anatoliki.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Μητσοτάκη: Τα είπαν στη Νέα Υόρκη – Στο «τραπέζι» ηλεκτρική διασύνδεση και Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ-Μητσοτάκη: Τα είπαν στη Νέα Υόρκη – Στο «τραπέζι» ηλεκτρική διασύνδεση και Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ - Δείτε φωτογραφίες

Γύρω στις 18:20 άρχισε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE