ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε σπίτι- Δεν κατάφερε να κρύψει καλά τα παράνομα ο ιδιοκτήτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε σπίτι- Δεν κατάφερε να κρύψει καλά τα παράνομα ο ιδιοκτήτης

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία στην Λεμεσό, τσιγάρα τα οποία φέρονται να έφθασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα Κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα την Τετάρτη 28/6 σε οικία στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν 48 κούτες τσιγάρων και 23 κούτες καπνού. Όπως διαπιστώθηκε, τα τσιγάρα και οι καπνοί μεταφέρθηκαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα, χωρίς μάλιστα να καταβληθούν δασμοί. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE