ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χειροπέδες σε 37χρονο- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χειροπέδες σε 37χρονο- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 27/6, διαρπάχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον 48χρονου, σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού. Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εν τους ξέρω» – Δεν συνεργάζονται με τις Αρχές θύμα και δράστης Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ για την υπόθεση συνελήφθη ένας 43χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, όπου διατάχθηκε η οκταήμερη κράτησή του. Η Αστυνομία, αναζητούσε ακόμα τέσσερα πρόσωπα, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες που επεχείρησαν τον φόνο του 48χρονου, ήταν πέντε. Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με αίματα στο παντελόνι και στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ο 43χρονος δράστης   Την Παρασκευή 30/6, συνελήφθη και ανακρίνεται και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, για τον οποίον είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον του. Ο 37χρονος ανακρινόμενος, δεν παραδέχθηκε την ενοχή του στην υπόθεση. Οι εξετάσεις τις Αστυνομίας, συνεχίζονται, ενώ θυμίζουμε ότι, πλέον για την υπόθεση αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα. Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα φόνου εναντίον 48χρονου μέσα σε ταβέρνα  ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟY: «Μέσα» για 8 ήμερες ένας εκ των πέντε δραστών – Στα χέρια των ανακριτών μαρτυρίες θαμώνων *φωτογραφία από "Πολίτης"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top