ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή καταγγελία 38χρονης γυναίκας για κλοπή και βιασμό της – Χειροπέδες σε αλλοδαπό άνδρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή καταγγελία 38χρονης γυναίκας για κλοπή και βιασμό της – Χειροπέδες σε αλλοδαπό άνδρα

ong>Τον βιασμό της και την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από την οικία της κατήγγειλε 38χρονη γυναίκα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», την 38χρονη γυναίκα επισκέφθηκε στην οικία της Σύρος άνδρας, με τον οποίο συζούσε στο πρόσφατο παρελθόν, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της την βίασε και της έκλεψε ποσό ύψους €9.000. Το όλο περιστατικό κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σύρου, ο οποίος και συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή 30/6 για να εκδοθεί διάταγμα επταήμερης κράτησής του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η 38χρονη και ο Σύρος, διατηρούσαν δεσμό και συζούσαν μαζί ως πριν ένα μήνα. Για τους σκοπούς της εξέτασης της υπόθεσης, η 38χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή οποίος θα ετοιμάσει έκθεση ευρημάτων για τις ανακριτικές αρχές. Παράλληλα γίνονται έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του χρηματικού ποσού που ο Σύρος απέσπασε, σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE