ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ TELETHON

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ:ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ TELETHON

ΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για 6η συνεχή χρονιά προσφέρει την αμέριστη στήριξή της προς τον θεσμό του TELETHON. Με ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο, στέκεται στο πλευρό των ασθενών με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις, ως ο θεσμοθετημένος χορηγός του TELETHON. Η συμμαχία ζωής και ελπίδας της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ με το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας και οι εκδηλώσεις του TELETHON 2017, ανακοινώθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Στις εκδηλώσεις του TELETHON 2017 περιλαμβάνεται ο καθιερωμένος τηλεμαραθώνιος της τηλεόρασης Sigma, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, το φιλανθρωπικό gala την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Προεδρικό Μέγαρο και ο παγκύπριος έρανος,  το Σάββατο 17 Ιουνίου. Στη διάσκεψη, που έγινε παρουσία στελεχών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου,  του Συνδέσμου Μυοπαθών, της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χρήστου, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές του θεσμού, ανέφερε μεταξύ άλλων: «σε καιρούς δύσκολους, όπου οι αξίες στριμώχνονται και οι άνθρωποι υποχρεώνονται να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν, τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν κίνητρο για να ξαναβάλουμε την καρδιά μας μπροστά. Και εκεί όπου μιλά η καρδιά οι άνθρωποι έχουν προοπτική». Για την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ η κοινωνική προσφορά δεν αποτελεί απλώς μία υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της δραστηριότητας και φιλοσοφίας της, να αποτελεί σταθερό και συνεπή εταίρο της κυπριακής κοινωνίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top