Καλά νέα από την Μετεωρολογική: Πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες- Υποχωρεί και η θερμή αέρια μάζα

Καλά νέα από την Μετεωρολογική: Πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες- Υποχωρεί και η θερμή αέρια μάζα

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από την Τετάρτη, με τις θερμοκρασίες να επανέρχονται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το βράδυ της Δευτέρας 3/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη 4/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά στα νότια και τα δυτικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά αλλά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Την Τετάρτη 5/7, την Πέμπτη 6/7 και την Παρασκευή 7/7, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με ενδεχόμενο τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, τη νύκτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη, επανερχόμενη στα κανονικά για την εποχή, για να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE