Survivor: Από τα βουνά έφεραν στο άλσος Μάριο και Ντάνο! Τους πήρε «χαμπάρι» ο κόσμος και έγινε χαμός

Survivor: Από τα βουνά έφεραν στο άλσος Μάριο και Ντάνο! Τους πήρε «χαμπάρι» ο κόσμος και έγινε χαμός

Ξεκινά σε λίγα λεπτά το live του μεγάλου τελικού τον οποίο θα παρακολουθήσουν «λίγοι και εκλεκτοί» που έχουν στα χέρια τους πρόσκληση και το όνομα τους αναγράφεται σε σχετική λίστα.

Οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στον καναπέ του σπιτιού τους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά και του Sigma στην Κύπρο. Στο χώρο όπως είναι λογικό βρίσκονται οι γονείς των δύο φιναλίστ,  με τον κ. Πρίαμο να έχει ένα εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη μόλις τον αντίκρισε. Από την άλλη η κ. Λία Ιωαννίδου «έπιασε την κουβέντα» με τη μητέρα του Κώστα Αναγνωστόπουλου προσπαθώντας να αποβάλει το άγχος της. Αναφορικά με τους δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς η παραγωγή προσπάθησε να τους μεταφέρει στο σημείο υπό άκρα μυστικότητα, φέρνοντας τους κυριολεκτικά από τα βουνά, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους φανς του Survivor και οι κραυγές του ακούστηκαν χιλιόμετρα μακριά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*