Survivor: Από τα βουνά έφεραν στο άλσος Μάριο και Ντάνο! Τους πήρε «χαμπάρι» ο κόσμος και έγινε χαμός

Survivor: Από τα βουνά έφεραν στο άλσος Μάριο και Ντάνο! Τους πήρε «χαμπάρι» ο κόσμος και έγινε χαμός

Ξεκινά σε λίγα λεπτά το live του μεγάλου τελικού τον οποίο θα παρακολουθήσουν «λίγοι και εκλεκτοί» που έχουν στα χέρια τους πρόσκληση και το όνομα τους αναγράφεται σε σχετική λίστα.

Οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στον καναπέ του σπιτιού τους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά και του Sigma στην Κύπρο. Στο χώρο όπως είναι λογικό βρίσκονται οι γονείς των δύο φιναλίστ,  με τον κ. Πρίαμο να έχει ένα εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη μόλις τον αντίκρισε. Από την άλλη η κ. Λία Ιωαννίδου «έπιασε την κουβέντα» με τη μητέρα του Κώστα Αναγνωστόπουλου προσπαθώντας να αποβάλει το άγχος της. Αναφορικά με τους δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς η παραγωγή προσπάθησε να τους μεταφέρει στο σημείο υπό άκρα μυστικότητα, φέρνοντας τους κυριολεκτικά από τα βουνά, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους φανς του Survivor και οι κραυγές του ακούστηκαν χιλιόμετρα μακριά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE