Εργατικό ατύχημα στην Πάφο – Στο Νοσοκομείο 61χρονος εργάτης σε οικοδομή

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο – Στο Νοσοκομείο 61χρονος εργάτης σε οικοδομή

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 61χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα στη Λετύμπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης 6/7, ο 61χρονος ενώ ασχολείτο με εργασίες σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην κοινότητα της Λετύμπου, κατέπεσε από ύψος 2,5 μέτρων Ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ανέφερε στον επί καθήκοντι ιατρό ότι αισθάνονταν  πόνο στη μέση και στη συνέχεια υποβάλλεται σε σχετικές ιατρικές εξετάσεις. Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και λειτουργοί του Γραφείου Εργασίας, προκειμένου  να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE