Αναβλήθηκε για τις 18/7 η αγόρευση για μετριασμό της ποινής της Έφης Ηροδότου - Ετοίμασαν έκθεση οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας των Φυλακών

Αναβλήθηκε για τις 18/7 η αγόρευση για μετριασμό της ποινής της Έφης Ηροδότου - Ετοίμασαν έκθεση οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας των Φυλακών

Για τις 18 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, αναβλήθηκε η αγόρευση του δικηγόρου της Έφης Ηροδότου για μετριασμό της ποινής της, η οποία ήταν ορισμένη για την Πέμπτη 6/7 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Την αναβολή ζήτησε η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής προκειμένου να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα σε σχέση με τις εκθέσεις που ετοίμασαν το Γραφείο Ευημερίας και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας του Τμήματος Φυλακών. Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Ηροδότου κρίθηκε στις 26 Ιουνίου ένοχη και για τις δύο κατηγορίες τις οποίες αντιμετώπιζε σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου στις 27 Δεκεμβρίου 2007 στη Λεμεσό. Τα δύο αδικήματα για τα οποία κρίθηκε ένοχη η Έφη Ηροδότου είναι αυτά της πρόκλησης θανάτου, λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από αλόγιστη, απερίσκεπτη ή επικίνδυνη πράξη κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE