ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους έπιασαν επ αυτοφώρω την ώρα που κρατούσαν τα τραπουλόχαρτα

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους έπιασαν επ αυτοφώρω την ώρα που κρατούσαν τα τραπουλόχαρτα

πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας μετέβησαν το Σάββατο 09/07 για έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στη Λευκωσία. Κατά την είσοδο των αστυνομικών υποστατικό εντοπίστηκαν εφτά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των €31. Τα πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE